ankelouwerse.mobi

Playlist Position

Veelgestelde vragen

Antwoord

Bijzonderheden

1 Hoe lang duurt de ontwikkeling van een portret? De ontwikkeling van een portret duurt tussen 1 en 3 maanden, afhankelijk van de grootte en techiek. Hiervoor zijn meerdere schildersessies nodig.
2 Hoe lang duurt een sessie? In het begin minstens een dagdeel. Later wat korter. Tijdens het poseren vinden er in overleg pauzes plaats.
3 Als mijn schilderij meer sessies nodig heeft wordt het dan ook duurder? De prijs van een schilderij wordt in overleg voor aanvang vastgesteld.
4 Is het mogelijk om op lokatie te poseren? Onder bijzondere omstandigheden.
5 Is het mogelijk om een portret van een foto te laten maken? Ja, maar slechts bij uitzondering bijv. voor het portret van een dierbare overledene. Hierbij is het van belang dat de kunstenares beschikt over meerdere foto's.
6 Is het mogelijk om een famillieportret of een portret van een groep mensen te laten maken? Ja De eerste sessie vindt gezamenlijk plaats, daarna individueel.
7 Ik ben allergisch voor peut en medium, is het mogelijk om een portret met acryl-verf te laten vervaardigen? ja
8 Worden de schilderijen met lijst geleverd? Nee. de prijzen zijn exc. lijst Bemiddeling bij het kopen van een lijst en/of inlijsten is mogelijk.